<

HAKAN SARIHAN RESİM – YEŞİM SARIHAN EL SANATLARI SOLO SERGİ

Hakan Sarıhan-Resim, Yeşim Yerebasmaz Sarıhan-El Sanatları Sergisi 02 – 09 Haziran 2018 tarihinde Çorlu Kültür ve Sanat Derneği / Nazmi Şenel Sanat Galerisi‘nde açıldı.

Hakan Sarıhan’ın Acayipimsiler serisine eklediği yeni çalışmalarının yanında özellikle dijital işlerin baskılarından oluşan illüstrasyon tadındaki eserler ile ilk kez sanatseverlerin karşısına çıktı. Acayipimsiler serisi ile görünenin arkasındaki gerçeği aramaya çalışan, izleyicilerin bu konuya dikkatini çekmeyi hedefleyen eserler yanında, sanatçının dönem itibariyle sanat ve kültürel değerlerimizin aşındırılmasına tepki olarak ürettiği portre çalışmaları dikkat çekti.

Yeşim Yerebasmaz Sarıhan’ın özellikle  kurdele nakışı, rokoko nakışı, iğne oyası ve keçe iğneleme çalışmalarından oluşturduğu kolye, bileklik, broş ve pano işlerden yeni çalışmaları da yine meraklıları ile buluştu. El Sanatları Öğretmeni olarak 1987 başladığı çalışmalarında geleneksel değerlerimiz ile günümüzün beğeni ve zevklerini kendine ilke edinen Yeşim Yerebasmaz Sarıhan bu sergide de ziyaretçilere zengin bir görsel şölen sundu.